Od Škole nogometa nastao novi dugoreški klub

DUGA RESA – U gradskoj vijećnici Grada Duga Resa održana je Izvanredna i Izborna skupština Škole nogometa NK Duga Resa. Iako je formalno bila riječ o Školi jasno je bilo da su se skupštinari okupili zbog katastrofalne financijske situacije u NK Duga Resa. Već samim čitanjem dnevnog reda bilo je jasno koje se rješenje predlaže. Naime točka 3. bila je donošenje odluke o promjeni imena Škole, a pod točkom 6. je donošenje odluke o zastupanju Kluba. Dakle, Škola je preimenovana u Nogometni klub Duga Resa 1929. Naravno, broj u nazivu je godina osnivanja starog kluba.

Sažetak
S obzirom da je sve ispalo prilično komplicirano podsjećamo na tri najvažnije činjenice:
1. Nogometni klub “Duga Resa” i dalje postoji na papiru. Nema predsjednika, a uskoro neće imati niti igrače i trenere. Ostalo je samo nekoliko donekle aktivnih članova Izvršnog odbora i ime kao podsjetnik na slavnu prošlost. Službeno gašenje je samo pitanje dana.
2. Nogometni klub Duga Resa 1929 nema nikakve pravne veze sa starim klubom i započinje natjecanje u 1. ŽNL.
3. Škola nogometa Duga Resa nastavlja djelovanje, ali ne kao samostalna udruga već u sklopu novog kluba. Kao i do sada imat će svoje rukovodstvo i žiro račun.

Minimalni kvorum
Antun Aršulić je objavio da je prisutno 17 od 32 člana Skupštine, što znači da postoji kvorum i sve odluke su pravovaljane. No, ipak bi bilo zanimljivo čuti dali je baš svih 15 ostalih članova imalo opravdan razlog za izostanak. Damir Radinović je tražio da se u Dnevni red ubaci i financijski izvještaj jer je NK Duga Resa proljetni dio sezone poslovala preko žiro računa Škole. Tajnik Zajednice sportova grada Duge Rese Branko Šavor odgovorio je kako je redovna Skupština škole održana 27. veljače ove godine sa svim izvještajima, a idući financijski izvještaj bit će podnijet na kraju tekuće godine. Naglasio je da su nadležna tijela upozorila da je Izborna skupština trebala biti održana još prošle godine jer je kod osnivanja Berislavić izabran za predsjednika na mandat od dvije godine, ali se čekalo zbog agonije kluba.

Donošenje odluke o promjeni imena Škole
Kasun je podsjetio da je Škola samostalna udruga i nastavio:
Ona nije klub i nije u natjecanju. Pravno gledano nije imala niti članove jer su igrači registrirani za NK Duga Resa, koji u suprotnom ne bi mogao sudjelovati u 1. ŽNL jer bi od mlađih kategorija imao samo juniore. Sredstva koja je Zajednica sportova dodijelila Školi zato su korištena za klub, a to nije u skladu sa Zakonom. Škola je funkcionirala kao udruga. Mi smo tu zbog kluba, čiji žiro račun je blokiran i poslovao je putem cesija. Suce je Zajednica sportova plaćala Nogometnom savezu Karlovačke županije. Po mojim saznanjima iz razgovora s političarima i gospodarstvenicima dug kluba je narastao na 300 tisuća kuna i novca za sanaciju nema. Sad postoje dvije opcije. Jedna je osnivanje potpuno novog kluba. U spomenutim razgovorima sugerirano je da se ipak Škola preimenuje u Nogometni klub koji će nositi ime grada, a mi bi tome imenu dodali i broj 1929 u spomen na tradiciju i osnivanje starog kluba. Škola bi u okviru tog kluba imala svoj račun i svoje rukovodstvo. Sredstvima bi raspolagali voditelj ili netko od roditelja. Dakle, samostalno bi odlučivali. Klub bi i dalje plaćao natjecanje, a sve ostalo je na vodstvu Škole koja bi bila u okviru kluba. Škola se ne ukida, ali se stavlja u kontekst kluba. Skupština NK Duga Resa je trebala odavno biti održana.

Potom je za govornicu stigao Radinović:
- Bilo mi je po dnevnom redu jasno što se želi učiniti. Međutim, neke stvari me smetaju. Pojedinci su blatili rad Škole. Ja sam jedan od njenih osnivača, a ostala dvojica su gospoda Baršić i Berislavić. Neke stvari se nisu do kraja odradile zbog agonije kluba. Inzistirao sam na sjednici Skupštine Škole, no to je odbijeno. Ovakvo se stanje mora prekinuti. Seniori jesu stup kluba, ali treba se posvetiti i mladeži. Sportska zajednica je mnogo pomogla klubu. Da Škola nije dobro radila ne bi 30 djece otišlo u Karlovac. Na Skupštini kluba u ožujku sam bio prozvan. Svi znate u kakvoj sam situaciji preuzeo klub. Bio sam prozvan oko kredita. Mogu svakome pogledati u oči i bojim se samo Boga. Moglo je biti bolje, ali kredit nije bio moja inicijativa. Gospodin Kasun je sve znao, ja nisam radio samostalno. To me povrijedilo. Da sam bio prisutan na sjednici u ožujku demantirao bih, ali to sam učinio putem KAŠonline. Da nije bilo pomoći izvana bilo bi problema, no to je bilo u mandatu Antuna Kučića. Na kraju prvenstva 2009./10. bio sam možda previše dosadan gradonačelniku. Rekao sam da ne smijemo spavati i moramo raditi jer klub ne može tako funkcionirati. Sigurno se moglo puno bolje. Ja sam trebao prilikom preuzimanja kluba podvući crtu i ne plaćati dugove prijašnje Uprave. Kritizirali su me zbog povlačenja juniora i kadeta iz 4. HNL. No, sudjelovanje u toj ligi je tražilo financijska sredstva, a tada me za prijevoz spasio moj prijatelj Davor Vidmar. Gospodin Kasun je znao cijelu situaciju i žao mi je što nisam mogao primiti mandat direktno od njega, ali nisam bio u mogućnosti. Mislio sam da mi je zbog toga vratio lopticu u ožujku.

Kasunov odgovor Radinoviću:
Kod svojih izjava iz ožujka stojim. Mislim da nije bilo korektno da si odstupio u ovakvoj situaciji. U jesen je trebalo sazvati Izvanrednu skupštinu. Loša je politika ako je sve bilo usmjereno na grad. Odgovornost je na Izvršnom odboru, a ako on to ne može mora se maknuti. Blokadu računa moraju riješiti tijela u klubu. Kučić je odgovoran jer je predsjednik, iako je odustao prije nekoliko mjeseci. Trebate potencirati sjednicu Skupštine kluba, a mi sad tražimo rješenje da ne stane nogomet u Dugoj Resi. Ako idemo na osnivanje novog kluba on nema uvjete za 1. ŽNL zbog premalog broja selekcija. Ovako bi samo Škola ušla u natjecanje.

Za riječ se javio i Božidar Govek, član Izvršnog odbora kluba osnovanog 1929. godine:
Ovo je monolog gospodina Kasuna. Ne znam od kuda mu hrabrost da nas u Izvršnom odboru proziva za nerad. Mi smo krivci, a na sjednice nas je dolazilo najviše pet. Onda su nam poslani gospoda Bošnjak i Furač. Mi sa sredstvima nismo bili upoznati i radili smo koliko smo mogli.

Onda je Kasun još jednom naglasilo da Izvršni odbor nije osigurao potrebna sredstva, a sljedeći za govornicom bio je tajnik kluba Antun Aršulić od kojeg je Govek zatražio da objasni funkcioniranje kluba:
Ja ne znam kako ti nije bilo jasno funkcioniranje kluba kad smo zajedno u njemu 3-4 godine. Niti jedan predsjednik nije mogao voditi klub kako je htio jer je bio veliki manjak financijskih sredstava. Svaki Izvršni odbor se oslanjao na grad, a klub je izvuklo četiri ili pet ljudi. Predsjednik je otišao. Treba biti Skupština kluba gdje će se sve reći.
Kratak i jasan je bio Tomislav Kaurić, koji je postavio pitanje što se radi s novcem od članarina, a Kasun mu je odgovorio da se tim novcem plaćaju treneri i ostali troškovi. Nije bilo zainteresiranih za daljnju raspravu pa je predsjedavajući dao na glasanje prijedlog da se Škola nogometa “Duga Resa” preimenuje u Nogometni klub “Duga Resa 1929″, što je jednoglasno prihvaćeno.

Donošenje novog Statuta
Kasun je pročitao prijedlog prema kojem svaki član Izvršnog odbora ima obvezu tijekom godinu dana osigurati tisuću eura, dok je svaki član Skupštine dužan osigurati tisuću kuna. Izvršni odbor počinje rad sa 11 članova, ali u svakom trenutku je moguće primiti u punopravno članstvo svakoga tko želi pridonijeti s tisuću eura. Tko ne ispuni obvezu neće moći sudjelovati u radu Skupštine. Kasun je bio jasan:
Tko želi pridonijeti neka dođe i na idućoj sjednici promijenit ćemo Statut. Daj Bože da bude i 50 članova u Izvršnom odboru.
Novi Statut je prihvaćen uz 16 glasova za i jednim suzdržanim.

Izbor predsjednika, Izbor Izvršnog i Nadzornog odbora te Stegovnog suda
Prema riječima Marka Benića po dogovoru s Gradom i obrtnicima kandidat za novoga predsjednika je Josip Kasun. Prijedlog je podržalo 15 skupštinara i tako je predsjednik Zajednice sportova grada Duge Rese postao i predsjednik Nogometnog kluba Duga Resa 1929. Dvojica skupštinara su bila suzdržana.
Predsjednik je za članove Izvršnog odbora predložio Marka Benića, Dragu Polovića, Denisa Barešića, Dražena Babića, Dubravka Draganjca, Janka Matuzića, Branka Jakovića, Miju Lorkovića, Milu Flanjka i Nikolu Musa. Naravno, 11. član je Josip Kasun. Još jednom je potvrdio da oni moraju u godinu dana pridonijeti s tisuću eura i da se broj članova u svakom trenutku može povećati. Prijedlog je jednoglasno prihvaćen.
Sa 16 glasova za i jednim suzdržanim u Nadzorni odbor izabrani su: Kristina Luketić, Nada Živčić i Saša Lenard.
Izbor Stegovnog suda bio je jednoglasan: Branko Šavor, Damir Brcković i Marijana Matešić.

Damir Radinović je spomenuo stanje tribine, koja je nepokošena. Naglasio je da je još u svome mandatu namjeravao betonirati klupe, ali to nije bilo prihvaćeno. Također je dodao kako se ne smiju događati nezgode poput slučaja u kojem je nedavno klupa pala na nogu čovjeka koji je došao na utakmicu. Toj je sceni svjedočio i autor ovog teksta. Kasun je odgovorio da će se to riješiti nabavljanjem trimera i dodao da je Komunalno poduzeće stopiralo košnju s obzirom na dugove.

Zaključak
I što sad? Donijete su odluke koje će u svakom slučaju biti povijesne, vrijeme će pokazati dali pozitivno ili negativno. Nema nikakve dileme da je Josip Kasun odličan izbor za prestanak agonije. Njegov plan o obveznom financijskom doprinosu svih članova kluba zaista je revolucionaran, kako je i sam rekao. Klub bi tako trebao ostvariti najmanje 11 tisuća eura i 32 tisuće kuna prihoda, što je sjajno ako bude ostvareno.
Također treba upozoriti na još nešto. U hitnom, ali zaista iznimno hitnom roku potrebno je na stadionu izvjesiti novu zastavu jer je dosadašnja u zaista sramotnom stanju.
Novi trener seniora je Goran Jurković, koji je u prvom mandatu u Dugoj Resi imao vrhunske rezultate. Plan je plasman u viši rang u roku od dvije godine, a za početak priliku će dobiti igrački kadar iz starog kluba. Vrijeme će pokazati koliko je cjelokupan plan dobar, ali sigurna je jedna činjenica – ljubitelji nogometa u Dugoj Resi po prvi puta nakon završetka sezone 2005./06. imaju razloga za zadovoljstvo.

Goran Tomičić

48 misli o “Od Škole nogometa nastao novi dugoreški klub

 1. ovo nema smisla.pa nije Radinović osnovao školu jer je bio protiv nje na nagovor pojedinih trenera koji su govorili da je to klub u klubu,Radinović zaboravlja da su roditelji platili opremu djece,da su roditelji platili put u Austriju a da je klubu novac za to dala bivša vl.ug.objekta,da je bus za to došao iz jaske i da je bilo po Radinoviću djeca ne bi ni išla.Osim toga predcijednik tz.škole nogača je bio Fabec inače trener prve tada.

 2. A kaj je to škola nogometa?kolko znam u školi rade profesori,nastavnici,učitelji,psiholozi,a Radinović je KONOBAR???Ne sijećam se da je igral veliki nogomet.Dobar prijedlog g.Kasuna,ja bi bil blagajnik,baš me zanima tko če kolko uplatit u blagajnu(PETKOM),a kolko će podignut(PONEDELJKOM).I pratim ja tako taj jadni nogomet i vidim da je konačno to počelo nečemu sličit,Hvala bogu Furač je počel slagat kockice i na jesen bude druga igra,al sam se prerano poveselil,smijenili i njega(nije valjda i tu Mamič gazda?)Sada bar znam da više nemoram dolazit na stadion.GUSKE U MAGLI!!!

 3. Ovo je izuzetan program za mali klub. Zna Jurko kam da dojde. Duga Resa ima veliku nogometnu tradiciju pa je red da je u kvalitetnijem rangu natjecanja. Konačno tam se igra bolje neg u nekim trećeligfaškim sredinama, al’ pomalo sumnjam u sve… Nisu privatnici baš od riječi ili postoji neka kvaka!?

 4. Ovo je katastrofalno, ti tipovi su ugasili klub koji ima 80 godina i veliku povjest. Pa kaj su tog Kasuna vratili na mjesto predsjednika pa tej je razj…al sve čega se dotakao. I kaj on ima sa nogometom i Duga Resom ? On je već bio predsjednik pred 5-6 godina pa su ga potjerali zbog brda dugova.
  Dajte taj klub dugoreškim bivšim nogometašima da ga vode a ne kojekakvi sitni seoski mutikaše.

 5. I zaboravio sam pitati, tko će pokriti 300.000 kuna duga ?
  Ako se sva ova lakrdija radi samo zbog toga da se zamaskira dug onda je to kazneno dijelo.
  Prema tome oni koji stoje iza svega ovoga trebaju i krivično odgovarati.

 6. Još par natuknica :
  – grad Duga Resa je u posljednjih par godina vec nekoliko puta sanirala NK Duga resu bespovratnim sredstvima.
  – Josip Kasun je već bio predsjednik kluba pred par godina baš u vrijeme kada su kola krenula nizbrdo i kada su se počeli gomilati dugovi. Tada ga je protiv njegove volje smijenilo Gradsko poglavarstvo, pitanje je koja igra je u pozadini njegovog varaćanja na “mjesto zločina”
  – koje reference ima taj čovjek da bi bio predsjednik NK Duga rese ? Osim da je dobar sa Baršićem ? Nije iz Duge Rese, nikada se nije bavio sportom, već je jednom potjeran iz kluba, pa je potjeran iz stolnoteniskog kluba Dga Resa, svagdje je ostavio probleme.
  – usuditi se ugasiti klub koji ima 80 godina je bezobrazno, beskrupulozno, kriminalno, bahato, primitivno i to može učiniti samo neko tko nije iz Duge Rese i kome ta svetinja ne znači ništa

 7. A Mirko kaj se ti cudis ? Kaj ti nije jasno ? Niko normalan iz Duga Rese nece biti predsjednik, svakom je to ispod casti a tom Kasunu koji je iz Bosiljeva ili iz kojeg vec sela je biti predsjednik Duga Rese koda je tebi biti u najmanju ruku predjednik Real Madrida. Zamisli ga kada dode u seosku birtiju u Bosiljevu i veli da je bas on “precednik tamo u gradu, cele Duga Rese” a kumice padaju u trans. Znas ti kaj to znaci za njegov CV ?

 8. Uostalom nemože Kasun danas napadat Goveka, taj čovjek je kao i njegov otac, stari Govek koji je stvarao klub, legenda dugoreškog nogometa.
  Ti ljudi koji su ga stvarali bi ga trebali i voditi, a ne političari.
  Radinović nije ništa radio bez “amena” Kasuna i svi to znaju, nemože sada samo on biti odgovoran a Kasun slavodobitno doći kao spasitalj. To je ludo.
  I ne vidim šta je to tako revolucionarno u ideji da svaki član UO treba donijeti neki novac ?
  Pa čemu drugom bi trebali služiti ti ljudi nego da riješe financije i omoguće klubu normalno dijelovanje !?!?

 9. Ovo sa NK Duga Resom je ustvari ili genijalna ideja ili teski kriminal, nema treceg.
  Ako je zbilja legalno napraviti 300000 kn dugova pa onda samo zatvoriti klub i osnovati novi, onda svaka cast tim ljudima, dobro su se snasli, pa taj recept onda trebaju primjenjovati i drugi klubovi.
  Ali ja se ipak bojim da je rijec o ovom drugom, i da ce USKOK ovdje imati puno posla. Daj boze da sam u krivu…

 10. E ljudi moji,da je po bogu i pravici trebalo je pozvat USKOK i lopove pozatvarat i vratit novac,ovako su prošli nekažnjeno i još se hvale kako su uspjeli uništit 80 godina rada i znoja i osnovali novi klub u koji če uložit neku sitnu lovu i varat državu na porezu.Misle da je dovoljno sakupit par privatnika i igrat čemo nogomet-MALO SUTRA.Za nogomet treba struka a nje nema več dugo dugo u klubu,a ovih par bivših igrača koji su tamo i bili dobri igrači-nisu za trenera.A oni koji bi bili dobri i koji znaju kako se vodi jedan veliki organizirani klub(a DUGA RESA je to bila),oni se voze na biciklima,kupaju se,šeču ili sjede po dugareškim kafičima,Pitanje je zašto ih nema u klubu za koji su dali 10 i više godina?A Kasun?A kaj reč-daj biciklisti da vozi avion-nikad nebu letil.
  Posle Pamučne,Rukometa,Mrežnice,Vinice,muškog pingača sada nogometa itd…kaj je sljedeče za uništit???
  Jadni moj GRADE NA MREŽNICI!!!

 11. „NOGOMET + TROVANJE“ ILI NOGOMET
  Dragi prijatelji nogometa i Duge Rese, zna se da je gradonačelnik Baršić već nekoliko godina dopredsjednik kluba (na žalost sada bivšeg, odnosno ako ćemo ispravno, još uvijek živućeg ali bez ijednog igrača jer su svi preregistrirani u novi NK DUGA RESA 1929.) i da on stoji iza svih ovih smicalica koje se događaju oko kluba. Po političkoj liniji stavio je jadnog Kučića koji je par mjeseci prije toga bio izbačen iz kluba zbog kroničnog alkoholizma i ljigavizma kojim je otjerao djecu odnosno roditelje, kojem je bio zadatak uništiti do kraja (ali zbog pojedinaca zadatak nije bio ispunjen), sada stavlja Kasuna koji je režimski igrač i koji je do sada u svim klubovima, u kojima je bio, uključujući i NK “DUGA RESA” i STK i …, doveo na prosjački štap. Sada računa na 2 jaka strateška sponzora. Znate li na koga računa i što sve stoji iza ove igre???? Da, to je na žalost, čuveni, VIS VARAŽDIN T7 sa još čuvenijim PATAFTOM koji nas sve zajedno, cijelu Županiju, nemilosrdno truje već punu godinu dana (uz veliku pomoć, „velikog“ trenera MIRE MAMIĆA, koji svoju ljubav prema djeci i Dugoj Resi iskazuje na način da potpaljuje kotlove punih otrova (uz stručno rukovanje da dim usmjerava kontra Belavića)), na sveopći blagoslov našeg uvaženog GRADONAČELNIKA BARŠIĆA, DOŽUPANA Banjavčića (koji očito ne udiše taj zrak, kao ni njegovo ekološko voće i vinogradi i djeca, jer se još niti jednim slovom nije oglasio a živi 200 m od tvornice) i svih inih gradskih vijećnika koji sada ulaze u klub ili su već u njemu od Antona Aršulića, Dubravka Draganjca, Dragutina Polovića i … (nitko od njih nije digao ruku niti kazao slovo protiv VIS-a T7). Da li je netko nekada postavio pitanje tko stoji iza milijunskog projekta za uređenje stadiona koji je plaćen iz gradske blagajne (trgovački centar, parking, bazen, …, u krugu stadiona)???? Što radi MINISTARSTVO FINANCIJA i KRIM POLICIJA ako dozvoljava ovakve makinacije, zna se tko je napravio dug od 300.000,00 kn (koji bi u zbiru svih dugovanja bio i znatno veći)?! Poslovanje gosp. Kasuna funkcionira na način da, uređenje svlačionica i inih drugih stvari, gdje bi radovi iznosili maksimalno 5.000,00 kn uredno plača 50.000,00 kn, uništava ograde, tribine,…, samo da bi kroz par dana mogao pozvati svoje VELIKE „PRIJATELJE“ PRIVATNIKE sadašnje članove IZVRŠNOG ODBORA da to saniraju za stostruke iznose, a koje će svesrdno blagosloviti veliki ljubitelj nogometa i stari nogometaš Baršić. Zašto nitko nikada nije postavio pitanje što se dogodilo sa atletskom stazom oko igrališta i sa drenažnim cijevima, tko je stajao iza tog povijesnog zahvata. I to se zna, a što je najzanimljivije, taj isti gospodin novi je član IZVRŠNOG ODBORA, čuveni Marko Benić. Zna li netko kako je proteklih godina teklo financiranje kluba, kako su se vodile knjige, tko je vodio blagajnu,…, pitajte gospodina Željka Berislavića a u konačnici gospodina Branka Šavora. To je ljudi moji KRIMINAL radi kojega svi mi ispaštamo a na kraju je ugašena 80 godišnja tradicija. Granate su padale na igralište, svi igrači i članovi Izvršnog odbora bili su na prvim crtama bojišnice i branili Lijepu Našu, ali nisu dozvolili da se klub ugasi egzistirao je svo vrijeme. Da se razumijemo, svima nam je, dok smo na ovim stranicama jasno da smo veliki ljubitelji sporta, nogometa a i tradicije koju posjeduje Duga Resa i da nam je žao što nam se to događa i da nemamo namjeru minirati ni omalovažavati ničiji rad, ALI OVO JE KRIMINAL. Na očigled svih nas, pri zdravim očima, pri punoj pameti oni nam uništavaju život i svetinju a ujedno pomažu i potiču najvećeg neprijatelja koji nam je mogao doći u Grad i Županiju da nas truje (PATAFTU sa svojim “spasiteljskim” VIS T7), a k tome ga još i nagrađuju.
  Ljudi poduzmite nešto, dignite glas i nemojte dozvoliti da se ovo dogodi.
  P.S. još samo jedna mala opaska; zanima me kako će postupiti nogometni savez na čelu sa Nevenom Šprajcerom, Tomislavom Kuzmanom i …, glede novoosnovanog kluba. Znam da se nama “malima” niti jednom nije izašlo u susret i da smo za razliku od “velike” Duge Rese morali podmiriti sve svoje tekuće troškove (istoj je nedavno oprošten dug od cca 20.000,00 kn) i da bi mi u istoj situaciji morali krenuti u natjecanje iz “3.” županijske lige.

 12. Gregor, manje-vise se sve slazem sa tobom. Sve pocinje i zavrsava sa strukom, a otkada je Drda umro toga vise u Dugoreskom nogometu nema.
  Vele u clanku da je ovaj trener kojeg su doveli “”imao vrhunske rezultete””, pa to ne razumijem.
  Ste ne govorimo ovdje o nekakvoj 3. Zupanijskoj ligi ? Pa kakve to onda veze ima sa vrhunskim sportom ? Da je covjek zbilja vrhunski onda bi valjda bio trener negdje u Bundes ligi ili barem u nasoj 1. ligi. Sta bi onda radio u NK Duga Resa ? A osim toga vrhunski trener i kosta, zna se da je Paminju u Karlovcu imao 40.000 kn mjesecno. Neka nam onda kazu koliko ce ovaj vrhunski trener zaradivati u Duga Resa i tko ce ga platiti ?

 13. Kasun samo nastavlja ondje gdje je stao pred par godina, za njegovog proslog predsjednikovanja uništen je stadion – srušeni su legendarni jablani kod južne tribine, pa topole na sjevernoj strani, pa je zapušten travnjak, pa je srušena ograda, pa su se urušile tribine a bogme i sama momčad.
  Sada se je vratio na mjesto zločina da dovrši posao i odlučio da će ukinuti klub koji ima 80 godina.
  A mi dugoreščani koji tu živimo sve to moramo gledati i trpiti. A on svoje odradi pa doma u Bosiljevo, briga njega na kaj liči stadion i ima li kluba ili nema.

 14. Prvo i osnovno pitanje:u čijem je vlasništvu stadion NK”Duga Rese”?
  Kluba nije.

 15. Mene sav ovaj barbarizam i pokušaj da se ugasi klub sa 80 godina tradicije podsjeća na srbe koji su 91. granatirali Dubravnik pa kada ih je strani novinar pitao šta to rade i dali znaju koliko je star Dubrovnik, oni su mu odgovorili ; nema veze, mi ćemo to sve sravniti sa zemljom pa ćemo izgraditi još stariji i ljepši Dubrovnik. E upravo to rade ovi ljudi oko NK Duga Resa, naprasno gase klub velike prošlost pa osnivaju novi kojem daju ime Duga Resa 1929. Perverzno da nemože biti perverznije. Kada im je već takva svinjarija da osnivaju novi klub pala na pamet onda su ga valjda trebali nazvati Duga Resa 2011. a ne 29. Šta oni imaju sa 1929. godinom ? Ovako su sebi ispali važniji.

 16. Ne kužim zašto naričete.”Gašenje” kluba je samo finta kako bi se izbjegli dugovi.Klub je i dalje tu, samo pod drugim imenom.

 17. Ok, ti se furaš da si “anarho” pa ćeš možda teže shvatiti ali ćeš shvatiti ; radi se o kriminalu kojeg ti naivno nazivaš fintom. Dakle, taj klub xy je napravio dugova za 300000 kn (nije platio ono za šta je dobivao račune) i da bi to izbjegao napravio je šta je napravio. Sada si zamisli kamo bi nas dovelo da svi klubovi počnu tako razmišljati i prestanu plačati račune a kada se oni nagomilaju jednostavno ugase klub i osnuju novi. Pa naravno da to nemože tako, pa niti u Baršićevoj Duga Resi.

 18. @Mirko
  A možda ćeš i ti teže shvatiti ali ćeš shvatiti.
  Upravo zbog te love je i napravljena ta “finta”.
  To im je bio jedini način da klub, iako pod drugim imenom, opstane.
  Kakva bi se tek buka digla da je došlo do ovrhe i stvarnog ključa u bravu i gašenja kluba od strane onih koji potražuju novac.
  Ne kažem da se slažem s time šta su uradili, no očito im je ta muljaža bila jedini način.
  A da netko treba odgovarati, treba.

 19. Halo anarho,probudi se.Ovo kaj se dogodilo NK Duga Resi dogodit će se za koju godinu ponovo i ovom KLONU.A da je ušal USKOK i napravil istragu i pohvatal lopove i oduzel im putem ovrhe imovinu da se nadomiri dug neznam zašto bi se klub ugasil.Baš suprotno izašal bi iz ovog sranja još jači i vjerujem da bi se večina bivših igrača vratila i uključila se u rad kluba.Ovako je poslana poruka “KRADITE I MIJENJAJTE IME A MI ČEMO VAM POMOĆ”.to je recept po kojem radi tisuću firmi u državi.I dobro kaže Letva sve je to pod patronatom gradske vlasti i GRADONAČELNIKA.Možda je u pitanju stranačka stega pa se zato i moj prijatelj Banjavčić ne javlja?A da on ima vinograd ispod fabričkog dimnjaka,nadam se da sljedečih nekoliko godina neču pit njegovo vino,Kada je stolica važnija od zdravlja sugrađana zakopaj se da te niko ne vidi ni nedaj bože nešto pita.Skidam kapu Letva iskreno i istinito imenom i prezimenom da su barem takovi svi moji Dugareščani nebi se tolko kralo i varalo.

 20. A tko je po sadašnjem zakonu odgovorna osoba za dugovanje kluba?
  Predsjednik???
  Upravni odbor???
  Nadzorni odbor???
  Igrači???
  Trener???
  Nitko…
  Kao što je već rečeno, u čijem je vlasništvu igralište NK”Duga Rese”?

 21. Gle, ne radi se o odgovornoj osobi u klubu nego o lopovu koji je pokral novce iz blagajne kluba,i taj ima ime i prezime.To nije ni upravni odbor ni nadzorni odbor,ali to je stvar policije koju to ne zanima.A čiji je stadion-pa gosp.ANINGERA ak se ne varam.

 22. Osoba koja je pokrala NK Duga Resa je odavno precesuirana.

 23. Gorane znam na koga aludiraš ali nažalost samo malim dijelom si u pravu, kalvarija NK Duga Resa i kompletnog sporta u Dugoj Resi je došla sa Josipom Kasunom, koji je opet vraćen na mjesto zločina.
  Kasun je kao što znaš već bio predsjednik kluba i silom je smijenjen zbog financijskih dubioza i višegodišnjeg neodržavanja redovnih godišnjih skupština. Ako to neznaš ili nevjeruješ provjeri kod Baršića.
  Ali najveći Kasunov zločin je to kaj je su ovog Šavora stavili na plaću, valjda je neki tajnik ili tako nešto, i tako izbili dugoreškom sportu odnosno klubovima skoro 200,000 kuna. Pa kad tome dodaš da ti plaću od grada ima i Nikola Car valjda ko dogradonačelnik za sport a to ti je preko 220,000 kuna, dolaziš do cifre od skoro pola milijuna kuna koje iz gradskog proračuna idu dvojici za koje niko nezna kaj oni u stvari delaju. Samo ću ti reči da dugoreški sport takve tipove na plači nije imao nikada pa ni onda kada je u Pamučnoj delalo 4000 ljudi a proračun je bio puno veči.
  S tim profesionalcima se niko u dugareškom sportu ne slaže ali Kasun i politika su to progurali i zbog toga kaj sada tih skoro pola milijona kuna fali, upropastili dugoreški sport, od nogometa pa na dalje.

 24. Za bruto plaću tajnika sportske zajednice 10,000 kuna mjesečno,
  za bruto plaću dogradonačelnika za sport 18,000 kuna mjesečno,
  za sve pogone od klinaca do seniora NK Duga Resa 5,000 kuna mjesečno.
  Jel to treba dodatno komentirati ili je jasno da su sportska zajednica i politika, ruku pod ruku, uništili dugoreški sport. Živili….

 25. Bravo Mirko,baš sam htjel napisat nešto o nogometu a ti me sa svojim argumentima prestigneš.Nije Sir kriv za sve, i posle njega je bilo muljaže,zna to gradonačelnik i dogradonačelnik(kojeg izuzetno cijenim i poštujem i koji bi trebal bit primjer kako se može i mora radit u sportu.Bravo Mika od prvoga dana do danas Tekvando je jedan od najtrofejnijih sportova u D.Resi.Sjećam se prvih dana u “Partizanu”ali mi nije jasna tvoja nonšalantnost prema športu uopče.Pusti HDZ ovdje se radi o Dugareškom šPORTU.).i još malo o nogometu.LJudi moji znate di se igralo u Zaprešiču,Velikoj gorici;Samoboru,Petrinji,Glini,Sisku(NAŽALOST I INU SU UNIŠTILI),na livadama ko u Zvečaju i Belaviču,Di su danas oni a di Duga Resa.I zato se sada pitam di su danas Br:1PEPS,Br.2Brce(koji mi je od livade napravil Dugarešku septičku jamu,a tamo su prve korake naučili Petko,Stoja,Sirac,;Devčić,pa i Drakša.a možda bi još neki od klinaca),Bero,Ramuš,Singer,Jule,Stojkovići Iva i Zdravac,Volović,Belavić,Perić,Rendić,Globus,Delić,Štokan,itŠeki,Trga,Petko,Stojka,Puška,Miljac,Krsto,Laptoš itd.Pa i Perušiči su tu:a i FIčurin je DugareščanPa dečki to je naš klub;Tu smo se mi znojili i veselili i zajebavali.Kaj budemo dozvolili da nam klub vode nekakovi jebivjetri i seljačine koji su loptu prvi puta vidili kada im je došla televizija u selo:Nemogu vjerovat da u Duga Resi nema čovjeka koji bi rekal sada je dosta;nogomet nogometašima koji su igrali u daleko jačim ligama i koji su učili od ljudi koji su znali vodit klub.Ma daj ajmo dečki to rasterat.Halo Dugareščani,znate di je postavljen zadnji asfalt,a kaj je zadnji puta napravljeno u gradu???

 26. Radinović,Berislavić,Aršulić,GovekBaršić 0 bodova unazadili klub

 27. Ma slažem se ja, svaka čast Miki na njegovom teakwondou ali ipak biti nekakav dogradonačelnik je nešto drugo, za to ipak treba nekakva škola. A i neznam kako mu nije neugodno uzimat plaću iz proračuna kada ne radi ništa pametno, nema nikakve ovlasti a bogme nije niti ništa napravio za dugoreški sport od kada je na funkciji.
  Od toga šta ode na njegovu plaću bi komotno mogla živjet 3-4 kluba.

 28. Interesantna rasprava pa da se ukljucim i ja, potpisujem da svi ovi tipovi iz NK D. Resa zavreduju minuse, to stoji ali ne vjerujem da je itko pa i Sirac ukrao novce, zato jer novaca u dugoreskom sportu nema, pa kako bi se onda krali. Sponzora nema to se zna pa klubovi zive od te crkavice koju dobe od grada. NK, STK, KK, TKD dobe mjesecno od SZ po par tisuca kuna a to im nije ddovoljno ni za suce a gdje je prevoz, hranarine, treneri. Di bi tu bilo i za ukrast ?
  Kada vele da u NK fali 300000 kuna to nije zato sto je to netko stavio u dzep nego jer je netko trosio neodgovorno i nije se pokrio koliko je deka duga.
  Ali te ljude ja nebi previse krivio, oni su dali koliko su mogli u skladu sa svojim mogucnostima.
  I ja bi za najveceg krivca oznacio sportsku zajednicu i njenog drmatora Kasuna jer je on kreator dugoreske sportske politike. Rade vec godina negativnu selekciju, sve koji vrede su poptjerali i sada rade sta hoce. Tu treba traziti probleem, dok se ti ljudi ne maknu iz dugoreskog sporta biti ce zlo i naopako. Poznavajuci Kasuna on se nece sam maknuti morati ce ga kao i prosli puta maknuti politika.

 29. A zakaj se uopće suci moraju plaćati?
  Dok svi igraju nogomet iz ljubavi prema sportu, suci su jedini “profići” koji beru lovu.I ne jednom zaje… tekmu.
  Nek se ekipa fino trenira u nižim rangovima pa ako nešto vrijede, neka idu u više profi rangove i nek beru plaću.
  Velika većina love klubovima ode upravo na plaćanje sudaca i delegata.
  Uostalom, nek ih HNS plaća.

 30. Ako nekome nije jasno kako Kasun drma dugore[kim sportom, to se zna ; on dela u Stambenom i to njegovo radno mjesto mu omogucava da manipulira ljudima a pogotovo dugoreskim privatnicima. Neko je vec ranije spomenuo da je za njegovog mandata ograda na nogometnom stadionu 10 puta rusana pa postavljana, svaki puta sve skuplja i sve losija. U ovih par godina ta nova, njegova vec je sva strulila i vise je niti nema a na mjestima gdje je ostala orginalna stara preko 30 godina i dan danas izgleda dobro.
  Vec je neko ranije komentirao i to je istina, za radove koji su vredili 5 hiljada kuna Kasun je dugoreskim privatnicima placao 50 hiljada kuna, kaj se posle dogadalo mozemo samo nagadati ali vjerujem da su se oni medusobno lako dogovorili.
  Vracati sada Kasuna natrag u klub je isto koda stavite lisicu u kokosinjac

 31. Gregor je bogme napravil dobar sastav,samo njih predugo nema u nogometu.A i ova sramota nekad najpopularnijeg kluba(uz stolni tenis)je prošla predaleko.Netreba bit previše pametan da se vidi kaj treba napravit.Mislim da je Bebi dobro krenul(a neki ga optužuju za uništenje kluba zajedno sa još njih par)samo kaj za to treba vremena,a naši Dugareščani nemaju strpljenja pa samo mijenjaju trenere,a ne igraju treneri.I Furač je dobro krenul i postavil momčad koja je svaku utakmicu sve bolje izgledala,a i njega su smijenili(kažu zbog licence-nemam pojma).Slažem se da se vračat na mjesto nesreče nema nikakovog smisla(Kasun),ali mislim da ni gradska vlast nezna kuda i kako pa zato i toliko lutanja.Još je to i dobro.Vidim ja Radu i Štrlca (ako neznate dobre stare dugoreške rukometaše-a da i taj sport smo imali i muški i ženski)šeču oni svaku nedjelju ujutro Duga Resom a mogli bi neke klince učit rukomet baš nedjeljom ujutro.Koliko anomalija u mom gradu ali to je Dugareška stvarnost a di je kraj ko zna.Lita gospodnjega 2000 i neke-

 32. Slazem se ja Petko sa tobom, svih tih ljudi vec predugo nema u dugoreskom sportu.
  Problem je sta nitko od normalnih, postenih ljudi u dusi sportasa to ne zeli.
  Najbolje bi bilo da je netko od bivsih nogometasa kao sta je Cvitkovic koji bi mogao i financijski pomoci ili Mlinarevic ili Abi, i nemora pod mus biti iz Duga Resa, svako tko zna, posten je, voli nogomet i zeli pomoci je dobrodosao pa da je i stranac.
  Ne smeta mene kod Kasuna sta nije dugorescan nego to sta je slizan sa politikom i sta je svagdje gdje je dosada bio ostavio dubioze i gubitke. Pitajte stare dugoreske nogometase ili u stolnoteniskom klubu sta misle o njemu.

 33. Da da,tu je cijeli problem šport i politika nejdu zajedno.I kada bi spojili sve ove športaše i Ivicu i Stipeta i Abija I sve koje zanima šport bez politike kako bi to bilo fantastično.Bil bi to procvat Dugareškog športa,samo kako riješiti problem financija bez ove pokvarene politike?

 34. nema sporta bez politike, to je zabluda, u cijelom svijetu su sport i politika odavno isprepleteni.
  problem je šta u normalnijim zemljama političari sport koriste za vlastitu promociju kroz uspjehe tog kluba, a kod nas da si napune džepove i zabole ih za taj klub.
  i, naravno, to što će vani političar na stručna mjesta stavit sportske stručnjake, a kod nas si političari sve podijele među sobom pa neki štreberčić koji ko klinac nije nikad bio vani i bojao se lopte misli da može bit sportski direktor nekog sportskog kluba.

 35. Dobri, posteni i sposobni politicari su pozeljni u sportu, zasto ne.
  Njihov posao mora biti da prepoznaju uspjesne i kvalitetne i da ih podrze i zastite. I financijski i na svaki drugi nacin. I onda to sve moze dobro funkcionirati. Ali sta ako ti politacari neznaju ili zbog nekog interesa ne zele znati tko je dobar ? Ili dobrima proglasavaju podobne ? E onda se desava ovo sta se desava trenutno u dugoreskom sportu – potpuni raspad.
  Kako nazvati nego katastrofalnom politikom odluke da se naprimjer u dugoresku sportsku zajednicu zaposli tajnika na placu od 10 tisuca kuna mjesecno a da u isto vrijeme stolnoteniski klub koji igra u 1. ligi ili nogometni klub sa velikim pogonom mjesecno od te iste sportske zajednice dobivaju 5 tisuca kuna. 5 tisuca kuna za igranje u 1. ligi, placanje sudaca, struje, ciscenja, transporta na utakmice za sve klupske kategorije, kotizacija za natjecanja. I onda jos izmisle dogradonacelnika za sport koji proracun kosta 20 tisuca kuna mjesecno.
  I onda se cude sta stolnotenisacice vise ne haraju po Europi ili sta se nogometni klub ugasio.
  Losa politika sve moze unistiti.

 36. pošten odnos politike prema športu,znalaca prema podobnima,sposobnih prema podobnima,mladih i nadarenih prema podobnima.Onih koji vole šport naspram onih koji u športu vide samo novac i nekakovi vlastiti interes zbog kojega su u vladajučoj stranki(danas HDZ sutra ko zna koja).Jel neko misli da takovih političara ima u D. Resi.I ne samo u D. Resi Nego U državi.E vo i ja sam za Štimca(nema veze kaj sam Hajdukovac),a samo zbog drugačijeg mišljenja NK Kupe izbačeni su iz 1 županijske lige.Jel to svjetlo koje su nam upalili političari poslije onog komunističkog mraka?Jel to putokaz boljitka hrvatskog športa?Čujem da i u Šišljaviču imaju problema sa nekakovim “evropskim” pravilima i prijete suspenziji tamošnjem klubu jer nemaju pionire,a u Šišljaviču uopče nema klinaca za jednu nogometnu ekipu.Ma ljudi moji daj se spustite na zemlju i pustite one koji vole nogomet da vode nogomet onako kako znaju i sa onim sa čime imaju.I ja bi volil vidit United u Duga Resi,neka mi moji političari objasne zakaj je to nemoguče.I još nešto ,ajde mi pokažite jednog poštenog i sposobnog političara u D.Resi.I dalje tvrdim da šport i politika nemogu zajedno,ne u Duga Resi.A kako nam političari vode šport,najbolje je pogledat tablice.Odbojkašice isple iz prve lige,stolnotenisačice ispale iz Evrope(i iz lige bi al nam je pingač zaštitni znak D, Rese i ponos ovoga grada,i vječna uspomena na moga prijatelja Belog i Tovu i to nam nikakova politika nemože uzet)jednostavno to je naš šport.,rukometa više nema,nema ni tenisa,Košarka je daleko od košarke(jedino je Drakša napredoval???).Tekvando drži konstantnost(to se nebi moglo reč za dogradonačelnika zaduženog za šport).Jel ima koji šport da je napredoval pod palicom političara-NEMA.
  Blago Maci ona je u Zagrebu.!

 37. nema ni Vošk djece nema ni ograde uz igralište, Duga Resa,Ogulin,Vrlovka ne putuju na par utakmica,ne plačaju se suci,pogledajte sad DResu nemaju Juniora Kadeta Pionira a rasadnik klinaca,Juniori i Kadeti DRese su prije godinu i pol bili u 3 HNL a Radinović i svita oko njega izbace tu djecu iz lige zbog troška a sebi su pisali putne naloge za utakmice i sad govori da nije kriv eeee.

 38. Stolnotenisačice Aquaestila su doprvakinje države, uz to izvezli su igračica za pola prve lige : mala Magličićka je najbolja igračica TISa Zagreb, Ivanka je najbolja u Puli, Bojana glavna igračica Varaždina, Đurakica igra u Mladosti, Kornelija je najbolja igračica mađarske lige, Han i Bakula igraju Bundesligu.
  Uz to klub svake godine organizira nekakve pripreme za strance, ove godine su bili Nizozemci i Slovenci, prošle godine u Duga Resi su se pripramale reprezentacije Hrvatske, Nizozemske, Italije i Engleske. Organizirali su i utakmicu Hrvatska-Francuska. Koja je to samo promacija grada i županije a osim toga svi ti su i novce ovdje ostavili.
  Grad i politiku to ne zanima ni 5%, klubu koji je to sve stvorio i igra prvu ligu i Europu daju 5000 mjesečno a na plaće tajnika i dogradonačelnika za sport troše preko 20000 kuna mjesečno.
  Kaj to nije morbidno ?

 39. Ma je da,mi smo grad pingača bili i bit čemo, to nam je valjda u krvi.Uvijek smo imali fantastične igrače,,a imali smo i Vukelju koji je sada negdje vani,ko i sve cure.A di bi nam bil kraj da su ostale?
  Svejedno bravo cure,pored nesposobnih i nemoralnih gradskih političara koji nisu znali(normalno kada nemaju pojma o športu,ali su zato u svim nadzornim odborima jer “nema pametnijih od njih)”da unovče i napune gradsku blagajnu na nažalost jedinom i profitabilnom Dugareškom brendu(sviđalo se to komu ili ne ali to je istina).O Radinoviću i ekipi se valjda više nema kaj reč.
  A nisam znal da su ugasili i klince:Valjda bude u novoj školi nogometa izrasla neka nova generacija(čisto sumnjam mi smo nogomet učili na Dugareškim livadama).Eda to moj Drda zna,Cijeli život je podizal i stvaral neke nove buduče igrače a ovi sada jednom sjednicom sve uništili.Bravo genijalci.A jel neko pogledal zapise koje je Drda ostavil o svom dugogodišnjem radu pa da nastavi di je on stal kada vač sami nisu znali.Sram vas bilo,selski dotepenci.

 40. Šaptom pao nogometni klub a niko ni riječi. Pa kaj više nema dugoreščana ???
  Kaj više nikoga nije briga kaj se dešava sa nogometnim klubom, sa stadionom, sa Mrežnicom, sa Pamučnom, sa đačkim domom ?
  Jesu već svi otupili od gluposti kojima nas lokalna politika zatrpava ili su svi na moru !?

 41. Opa, Radinović postaje predsjednik NK Mrežnica Zvečaj. Ova dva “uvažena sportska radnika” Radinović i Kasun se samo rotiraju na “najatraktivnijim pozicijama u dugoreškom sport”
  Jadna li nam majka svima zajedno sa takvim “kapacitetima”.
  Ako Duga Resa zbilja nema pametijih i sposobnijih ljudi onda i nije zaslužila ništa drugo nego nekakvog Pataftu koji će je pretvoriti u jedno veliko odlagalište otpada.

 42. Ha,ha,ha,jel neko pročital nogometni životopis dva PREDSJEDNIKA.Nema više Dugareščana to su sada samo TUKCI koje su ušutkali i razjedinili ovi politički dotepenci iz okolnih sela pa sada haraju Duga Resom.A priča se i o lijepim ciframa koje su strpali u đep.Čujem da je porastal broj oboljelih od raka i to me veseli jer konačno Duga Resi nebude trebalo poglavarstvo jer nebude ni ljudi(ionako niko od njih ljude ne sluša),a trebat će im opet za izbore.Ode nam nogomet,prošal nam rukomet,prošla i Pamučna,Mrežnica,Vinica A di je kraj.E da bilo je to u zemlji seljaka na brdovitom balkanu…

 43. E moj Gregor nazalost si u pravu, Kasun &co. sve su unistili u dugoreskom sportu ; objekte, klubove, trenere, igrace. Ali najvise je kriva politika koja im je to dopustila. Kaj nije apsurdno da otkada je dugoreski sport dobio profesionalce (Miku Cara ko dogradonacelnika za sport i tajnika) sve ode kvragu i klubovi i dvorane a prosli su i oni koji su delali i stvarali igrace zadnjih godina. Sve je propalo da bi njih dvojica mogli imati place. Za to bi nako moral grdo odgovarat. A i hoce na prvim sljedecim izborima.

 44. Točno Marko,interesantno je da politika i dalje gura one koji su se dokazali ko nesposobni jer jednostavno nemaju pojma kako se vodi jedan veliki športski pogon,a to je u Duga Resi nogomet.A možda nekome pune đep,a koga briga za nogomet.E mene je briga.tu sam i ja rastal i igral i znam da se moji Dugareški idoli i uzori sada okreču u grobu kada vide kamo je prošal skoro stoljetni rad nogometnog kluba.Još me više brine da moji Dugareščani šutke sve gledaju a ima i onih koji to odobravaju a gledaju svaku utakmicu i govore da je od nogometa ostal samo T.Moram još po ko zna koji put spomenuti Miku.On zna koliko znoja i muke treba za dignut jedan šport iz ničega.Jel stvarno tako veliki problem reči ljudima (bivšim nogometašima,koji su prošli daleko veče utakmice i lige od ove sadašnje)dečki trebamo vas, treba vas NK Duga Resa.Pa Volović je napravil grb koji je i danas na dresu i ulazu u stadion,a di je on.A on je samo jedan koji je trebal ovom klubu.Sada je kasno za plakanje,al nemogu vjerovat da je u ovom selu politika jača od seljaka.Dugareščani probudite se,sjetite se Perušiča,Tica,Berota,Jandre,Darota,Joleta,Stipeta,Pepsa i mlađih Stojkoviča,Rende,Belaviča,Globusa,Petka,Fabeca,Trge,Vinceka,Mehota,Mamiča itd,da ne nabrajam a ima ih još.Jel nam nogomet baš zaslužil ovu sramotu.Mislil sam da se više neču javljat ali moram jer vidim da ima još onih kojima je stalo do nogometa,i to me veseli nadam se da se polako budi Dugareški dišpet i da če bit sve više onih koji nežele šutit pa makar i na faceu.

 45. Sve to štima ali derneci koje organizira navodno klub nema ni Mamić. Sramota je da se sve ulaže u pojedince koji jednostavno nisu zaslužili naziv sportaš,nego ….. Gledajuči treninge a i samu igru djeca su bolja od njih a o treninzima da ne govorim ako ih se sakupi 5 to je uspjeh.
  Djeca odlaze na utakmice o trošku roditelja,dresovi su stari i donirani a klub troši li ga troši na seniore koji neznaju ništa pokazati osim svoje arogancije.
  Djeca ostvaruju rezultate a klub opet ništa, djeca na utakmicama ili nakon turnira gdje se proglašavaju pobjednici dolaze u svojim trenirkama i izgledaju kao partizani 43. Zašto se jednostavno uz pomoč grada ali i Županije nebi riješili parazita i postavili mlade sposobne ljude na čelo kluba koji nisu opterečeni i zaduženi razno raznim smicalicama i nepodopštinama.
  Ma koliko svi mi bili dobri sa vodstvom jedno se mora reči nemojte nas više sramotiti odlazite i ne vračajte se,prepustite sve mlađima pa da vidite kako ima sposobnih ljudi a ne samo podobnih.

 46. Mislim da bi ovaj članak bilo dobro vratiti na naslovnu stranicu, jer ga dobar dio populacije nije vidio zbog godišnjih odmora.
  O ovome bi se još što – šta moglo reći.

Komentari su zatvoreni.