Gosti zasluženo do bodova

KARLOVAC – U vrlo zanimljivoj košarkaškoj utakmici Žorona je nažalost zabilježila prvi poraz od KK Susedgrad rezultatom 59:49. 

Sam početak utakmice pripao je momčadi Susedgrada koja je dinamičnom i kvalitetnom igrom stalno bila u prednosti. Igrači Žorone nisu dobro ušli u igru i rezultat toga bio je gubitak prvog poluvremena s 16 koševa, 39:23 za Susedgrad. Tek u trećoj četvrtini Karlovčani su prikazala igru s kojom su ostvarili  svedosadašnje pobjede. Čvršćom i pokretljivijom igrom smanjivali su prednost gostiju. Na kraju treće četvrtine je bilo 9 koševa prednosti za goste, zahvaljujući trici gostiju u posljednjoj sekundi s pola igrališta. U zadnjoj četvrtini prevrtljivom igrom i s puno neuspjelih pokušaja šuta sa trice rezultat je na kraju iznosio 59:49 za Susedgrad. Ovoga puta, uz prikazanu igru Žorone, nije se moglo do pobjede, gosti su zasluženo pobijedili.

Za KK Žorona su igralii: Tokić  4, M. Prugovečki 7, Matić, Belavić  5, Ninčević, P. Hodak, I. Prugovečki I.  5, Turković   8, Ratkaj  20, F. Hodak.

KAŠonline

4 misli o “Gosti zasluženo do bodova

Komentari su zatvoreni.