Karlovačka banka – Zamet 27:22 (10:10)

KARLOVAC – U prvom se poluvremenu stekao dojam da su domaći igrači potpuno nespretni a trener neznalica. Na sreću kad je u igru ušao Boris Batinić, a potom i Dino Štrucelj, igra je dobila potpuno drugu dimenziju i “bankari” su nakon gubitka od tri gola razlike (6:9) u 27. se minuti vratiti na vodstvo od   10:9, nakon serije od četiri uzastopna gola.
Drugi dio susreta protekao je u znatno boljoj igri igrača “Karlovačke banke”. u 47. minuti imali su nedostižnih sedam golova razlike (20:13). U tom dijelu bilježimo i tri uzastopna gola mladog Sandra Obranovića. 
U cjelini domaćin je igrao dobro i u dvorani kraj Korane zasluženo osigurao važne prvenstvene bodove. Pored odlićnog Batinića istakli su se Bilušić, Smojver, Dino Štrucelj i Obranović. 
Za HRK Karlovačka banka su igrali:  Prezelj (1+0), Benković, Mandalinić 1, Đanković, Obranović 3, M. Štrucelj, Rački 1, Smojver 5, POžega 2, D. Štrucelj 4, Karić, Raič 3, Bačić 1, Batinić 7 (2), Bilušić (10+1).

Prije početka utakmice HRK Karlovačka banka je nagradio svoje igrače i stručno vodstvo koje je u sastavu hrvatske kadetske reprezentacije osvojilo zlatnu medalju na Europskom rukometnom prvenstvu u Crnoj Gori. Direktor kluba Dubravko Strnić poklone je predao igračima Stipi Mandaliniću, Luki Prezelju i Dominiku Smojveru, a član Uprave kluba i predsjednik Županijskog rukometnog Saveza Mile Žaja predao je poklone pomoćnom treneru reprezentacije Ivanu Pavlakoviću i Stipi Smojveru, tehniku reprezentacije.

KAŠonline