KAportal Dok Bjelolasica umire, skijaši iz Ogulina afirmiraju skijalište u predgrađu | Karlovački informativni web portal

Dok Bjelolasica umire, skijaši iz Ogulina afirmiraju skijalište u predgrađu

Skijalište Kuti pored Ogulina

Dok skijalište na Bjelolasici polako umire dobrim dijelom i zbog neshvatljive indolencije vlasti koja se očito odrekla tzv. Hrvatskog olimpijskog centra, polako se afirmira drugo ogulinsko skijalište.

Naime, skijaški entuzijasti iz ogulinskog Skijaškog kluba i Snowboard kluba još prošle godine uredili su skijalište Kuti odmah pored grada u naselju Vučići, gdje su postavili i vučnicu.

Ove će zime, najavljuju, na svom skijalištu organizirati  freestyle natjecanje u disciplini ”Big Air” za skijaše i bordere.

– Možemo se pohvaliti da je većina organizacijskog dijela odrađena te smo uspjeli dogovoriti s nekoliko domaćih TV kuća reportažu s natjecanja, kao i s raznim portalima i novinama izvještavanje s ovog događaja. Tijekom samog natjecanja bit će postavljen i lighting (rasvjeta s efektima), te koncertni razglas. Natjecanje će se održati u noćnom terminu te je predviđen cjelodnevni program koji za sada ostaje u tajnosti, kažu organizatori.

Natjecanje koje bi trebalo dodatno promovirati skijalište održat će se 16. veljače 2013. godine.

KAportal.hr

Provjerite...

unnamed

U Lešću započela četvrta Ljetna škola mladih Crvenog križa Karlovačke županije

U organizaciji Društva Crvenog križa Karlovačke županije, a pod vodstvom Gradskog društva Crvenog križa Karlovac, …

2 Komentari

  1. Pohvala mladim iz naselja Vučići, gdje su postavili i vučnicu. Još samo da Vučić prereže vrpcu. Nebu Bjelolasica merela. Mladoženja čeka da djeva posrne pa da je spasi.

  2. Zahvaljujemo na jako lijepom članku o našem klubu!

Odgovori